hello world!
visokotlačni čistilec
Published: June 10, 2021

Kako se prijavijo patenti v Sloveniji

Vsakdo, ki razvija določeno idejo in ima željo, da bi nekoč imel uspešno podjetje, zagotovo razmišlja tudi o tem, da bi svoje izdelke patentiral. To velja še zlasti za tiste, ki ustvarijo nekaj novega in nekaj takšnega, česar na trgu še ni nikjer. V takem primeru je izredno dobro podati vlogo za prijavo patenta, ki omogoča kvalitetno zaščito določene lastnine. Seveda pa začetnikom ni poznano, kako delujejo patenti v Sloveniji. 

Če spadate tudi vi med tiste posameznike, ki ste na področju podjetništva še dokaj novi, vam bodo zagotovo prav prišli napotki, ki vam jih lahko nudijo le strokovnjaki zaposleni v posebnih podjetjih, kjer se posvečajo patentiranju izdelkov. Patenti v Sloveniji je v zadnjem času precej pogosto uporabljen sklop besed, s katerimi posamezniki brskajo po spletu in iščejo nasvete, kako podati vlogo za določen patent. 

Pred prijavo patenta si tudi v Slovenij lahko poiščete pomoč

Kot smo torej že omenili, so patenti v Sloveniji precej zaželeni in tudi ponudnikov, ki posamezniku ali podjetju pomagajo pri patentiranju njihovih izdelkov, je vse več. Vsekakor se je pametno zaupati strokovnjakom, ki vam bodo na vsakem koraku znali pravilno svetovati in vas bodo usmerili na pravo pot. Dober zastopnik je Patent.si, kjer najdemo široko paleto storitev.

Pot to patentiranja izdelka je namreč precej dolga in tudi zato si boste želeli, da pravilno opravite vsak zahtevani korak. Strokovnjaki, ki se dnevno ukvarjajo s patenti v Sloveniji, vam bodo zagotovo pravilno svetovali in bodo poskrbeli, da bo tudi vaša vloga pravilno in popolno oddana. 

Strokovno svetovanje in priprava dobre strategije

Dober partner za prijavo patenta bo poskrbel, da boste imeli vse prave informacije in vam bo pred oddajo vloge pripravil primerno strategijo, s katero boste uspešno prišli do patenta. 

Če se vam bo v določeni točki zazdelo, da so patenti v Sloveniji izjemno kompleksni, vam bo usposobljen kader podjetja, ki se mu boste zaupali, zagotovo priskočil na pomoč in vam olajšal celoten postopek prijave. 

Pogoji poslovanja
Kontakt