hello world!
visokotlačni čistilec
Published: June 13, 2021

Zložljiv invalidski voziček za enostavno gibanje in transport

Velikokrat se pri invalidskih vozičkih pojavi problem, da so nefunkcionalni in da je z njimi težko potovati oziroma jih pospraviti v avto ali drugo motorno vozilo. Zato so izdelovalci invalidskih vozičkov ustvarili zložljiv invalidski voziček. Na tržišču je  zato zagotovo eden izmed najbolj priljubljenih pripomočkov za gibalno ovirane osebe zložljiv invalidski voziček. Zaradi svoje funkcionalnosti in enostavne uporabe je življenje z njim mnogo lažje in veliko bolj zabavno.

Kakšne funkcije mora imeti zložljiv invalidski voziček, da omogoča enostavnejše  gibanje in življenje  uporabnika le tega?

Zložljiv invalidski voziček je na voljo v različnih modelih, barvah in velikostih tako, da je na voljo vsem posameznikom z dotičnimi težavami. Naroči se ga lahko preko različnih ponudnikov, ki imajo širok izbor.

Poleg tega mora imeti zložljiv invalidski voziček narejeno ergonomsko in udobno sedišče, zato da osebe nebi motil pri vsakdanjih opravilih in da ji nebi bilo čez čas nelagodno oziroma neprijetno. Pri izbiri zložljivega invalidskega vozička ne smete pozabiti tudi upoštevati, da mora imeti vrhunsko dovršen sistem zaviranja, ki poskrbi za varnost osebe in pravočasno zaviranje, ki bi preprečilo kakšno neprijetno situacijo.

Zložljiv invalidski voziček mora v prvi vrsti biti zasnovan tako, da je izredno lahek in enostaven za uporabo. Zložljiv invalidski voziček mora imeti odlično podvozje in gume s katerimi bo oseba lahko premagovala različne terene, prav tako pa bo lahko odšla tudi na avtobus, saj tak voziček nebo zavzel veliko prostora in motil drugih oseb.

Enostavno na pot z zložljivim invalidskim vozičkom

Ko boste izbirali invalidske vozičke se zagotovo odločite za tistega zložljivega. Zložljiv invalidski voziček se enostavno in zelo hitro zloži, prav tako pa ne zavzame veliko dodatnega prostora kar je ena izmed njegovih ključnih prednosti, saj nekateri vozički zavzamejo dosti prostora in je tako težje z njimi oditi na pot ali pa ga spraviti v stanovanje.

V stanovanju lahko zložljiv invalidski voziček postavite za omaro ali pa pod posteljo, kjer vam ne bo zasedal dodatnega prostora.

Pogoji poslovanja
Kontakt